info@sleepwise.nu 073-644 6188

Beter slapen in 1-dag

Beter slapen in 1-dag

Wil jij van je slaap issues af? En wil je mij helpen om onze slaaptraining nóg beter te maken? Dan kunnen we elkaar wellicht helpen.

Effecten van slaaptekort

Bij het opstaan voel je je al opgejaagd. Duizend dingen te doen en je voelt je niet fit. Je krijgt het maar niet voor elkaar om korte en bondig je punt te maken tijden die vergadering. En ja hoor dan raak je ook nog geïrriteerd door die collega met zijn ‘ja maar’. Herkenbaar? Grote kans dat je niet goed geslapen hebt.

Dat hebben we allemaal weleens. Het kan echter een probleem worden als je gedurende langere tijd geen gezonde slaap hebt. Bijvoorbeeld te kort slapen, niet doorslapen, niet diep genoeg slapen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat slaap letterlijk van levensbelang is. Slechte slaap leidt tot geheugenproblemen zoals Alzheimer, hoofdpijn, depressie, overgewicht. Vul maar in. Je lijf doet namelijk fantastische dingen terwijl je slaapt.

Mijn eigen ervaring

Ik had zelf nooit de link gelegd tussen hoe ik me voelde & gedroeg en hoe ik sliep. Ik vond het alleen maar lastig om een ‘early awakener’ (03:00 wakker worden en niet meer kunnen slapen) te zijn. Draaien en woelen in bed was niet zo mijn ding. Maar dat dit effect had op hoe ik mij voelde en op zaken als bijvoorbeeld oplossingsgericht vermogen, die link had ik zelf niet zo gelegd.

Totdat ik in aanraking kwam met Sleepwise. Er vielen bij mij een aantal kwartjes. Voor het eerst in jaren slaap ik weer écht goed. En vooral: ik slaap nu dóór. Ik merk dat dit een positief effect heeft op mij: mijn lontje is langer, ik overzie zaken beter en ik blijf gemakkelijker op een gezond gewicht.

Waar wij voor gaan

En ja, ondertussen doe ik ook opdrachten voor Sleepwise :-). We hebben al veel mensen kunnen helpen om weer gezond te slapen. We hebben daarvoor, o.a., onze 1-daagse training; “leer slapen in 1 dag”. Het is onze missie om heel Nederland aan de gezonde slaap te krijgen. Waar we naar streven is dat het prioriteit geven aan gezonde slaap net zo normaal is als 2x per dag je tanden poetsen. Omdat mensen die gezond slapen beter in hun vel zitten en daardoor ook betere beslissingen nemen.

Ons aanbod

Onze 1-daagse training wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,5. En we willen deze nog beter maken. Graag vraag ik jou dan ook om hulp met het volgende aanbod. Heb jij een slaap issues en wil je weer gezond slapen? Meld je dan aan voor onze 1-daagse training op 25 mei in Rosmalen of op 16 juni in Valkenburg (Limburg). We vragen een eigen bijdrage van 45,- (i.p.v. 145,-) én jouw tips & tricks om onze training nóg beter te maken. Wij geven jou de kans om serieus met je slaap issues aan de gang te gaan. De training in Rosmalen wordt verzorgd door onze senior slaaptrainer en coach Irma Leijten, bekend van de online slaaptraining van Psychologie Magazine. De training in Valkenburg door onze senior slaaptrainer en coach Aline Kruit. Gebruik bij inschrijving de code LINKEDINBS. Klik hier om je in te schrijven. Heb je zelf geen slaapissues maar ken je iemand voor wie dit mogelijk interessant is? Deel dit dan vooral.

Gaaf als we elkaar kunnen helpen! Alvast met veel dank.

Warme groet, Brigitte

Beter slapen in 1-dag | slapeloosheid

Share This:

Onze trainingen

Uitgerust wakker worden?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief met slaapverbetertips van het Sleepwise Dreamteam

Laat je e-mailadres achter en ontvang een gratis e-book!
E-mailadressen worden niet met derde partijen gedeeld.