info@sleepwise.nu 073-644 6188

“Ik voel mij absoluut uitgeruster dan de jaren voorheen”

“Ik voel mij absoluut uitgeruster dan de jaren voorheen”

Joop (61) koos voor de 1-op-1 slaapcoaching bij Sleepwise om van zijn slaapproblemen af te komen. Lees hier zijn verhaal.

“Ik had sinds 1995 ernstige slaapproblemen. Het was een geleidelijk proces dat ik steeds vroeger wakker werd. Sinds 1995 is er geen enkele nacht meer geweest dat ik goed geslapen heb. Ik heb van alles geprobeerd: van meditatie, homeopathische middelen, geen alcohol tot aan een inslaper toe. Ook een consult bij een neuroloog, waar apneu werd vastgesteld en als gevolg een bitje, bracht geen resultaat.

Via via kwam ik bij Sleepwise terecht. Ik stond in eerste instantie erg sceptisch tegenover ‘weer zoiets zweverigs’.

Op 5 november jl. had ik een sessie bij Aline, een op een. Na een 90 minuten durende sessie kreeg ik de nodige tips mee, waar ik mee aan de slag ging. Zoals: geen televisie kijken in de slaapkamer, geen telefoon meenemen (gebruikte ik als klok), max. een glas alchohol en even lekker lezen.

Wat mij het meeste heeft geholpen was het accepteren van het wakker worden en het gewoon “over je heen laten komen”. Je mindset veranderen helpt enorm.

Ik ben na ongeveer 5 weken weer terug geweest bij Aline en voelde mij absoluut uitgeruster dan de jaren voorheen.

Er zijn nu nog steeds momenten dat ik wakker wordt maar wat het belangrijkste is, ik verzet mij er niet meer tegen.”

Ps. Een absolute aanrader is het lezen van Aline’s boek ‘Slapen is niets doen’. Boeiend en vol goede tips.

Joop

Ik ben erg blij dat Joop zich veel uitgeruster voelt. En dat hij zijn verhaal wil delen. Dankjewel Joop!
Wil jij weten of onze aanpak jou ook kan helpen? Bel of mail ons. 

Aline Kruit senior slaaptrainer en coach bij SleepwiseAline Kruit
Senior slaaptrainer & coach
Bekend van het boek Slapen is niets doen

Share This:

Onze trainingen

Uitgerust wakker worden?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief met slaapverbetertips van het Sleepwise Dreamteam

Laat je e-mailadres achter en ontvang een gratis e-book!
E-mailadressen worden niet met derde partijen gedeeld.