info@sleepwise.nu 073-644 6188

Mail van een deelnemer

Mail van een deelnemer

Heel Nederland aan de gezonde slaap, dát is onze ambitie. Ben je nieuwsgierig naar wat Sleepwise al voor anderen heeft betekend? Lees hieronder dan de prachtige mail die wij ontvingen van Carina. Zij volgde onlangs onze 1-daagse slaaptraining. Wow, hier gaat ons Sleepwise-hart sneller van kloppen.

Nogmaals heel hartelijk dank voor de interessante en zeer leerzame en inspirerende training.
Samen met de gedownloade geluidsbestanden, het werkboek en de gemaakte aantekeningen heb ik er veel vertrouwen in dat het mij weer gaat lukken om beter te slapen en meer te leven (i.p.v. overleven).

Wat ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie de ACT-methode op slapeloosheid toepassen en zodoende een andere oplossing/behandelmethode bieden aan mensen met insomnia. Echt geweldig, ga zo door. Ik hoop dat jullie heel veel mensen gaan bereiken. Vind jullie top!

Het geeft mij veel meer rust in mijn hoofd dat ik ’s nachts wakker mág liggen en toch uitrust. Zo, zo fijn om handvatten, tips, adviezen en oefeningen te krijgen om met m’n slapeloosheid om te gaan. Het maakt het zoveel luchtiger en grappiger. Mijn dank is onwijs groot!”

Carina

 

Share This:

Onze trainingen

Uitgerust wakker worden?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief met slaapverbetertips van het Sleepwise Dreamteam

Laat je e-mailadres achter en ontvang een gratis e-book!
E-mailadressen worden niet met derde partijen gedeeld.